Kupac

Kupac je svaka pravna ili fizička osoba (starija od 18 godina s prebivalištem u RH) koja izvrši narudžbu u hener.hr internet trgovini te izvrši plaćanje u punom iznosi koji se traži u ponudi.

Prihvaćanjem i plaćanjem ponude kupac u cijelosti prihvaća sve ovdje navedene uvjete poslovanja i uvjete korištenja internet stanice hener.hr.

Kupac garantira za ispravnost i istinitost podataka koje ispunjava prilikom registacije na hener.hr i odgovara za štetu nastalu zbog netočnih tj. neistinitih podataka.

Kupac dozvoljava tvrtki HeneR energy solutions d.o.o. da njegove osobne podatke obrađuje s namjerom ispunjavanja ponude, računa te dostave naručenih proizvoda.

Kupac nije osoba koja samo zatraži informativnu ponudu putem hener.hr internet stranice.

Prihvaćanjem opcije zaprimanja vijesti ('newsletter') kupac dozvoljava internet trgovini hener.hr da koristi njegove podatke s namjerom upoznavanja kupca s novostima na području prodajnog programa i ponude hener.hr internet trgovine.

Trgovac

Trgovac je HeneR energy solutions d.o.o. (Brezovička cesta 21A/1, 10000 Zagreb, OIB: 72247775900, IBAN:  HR9224840081135252646).

HeneR energy solutions d.o.o. ne odgovara za eventualnu štetu nastalu ne realiziranjem narudžbe.

HeneR energy solutions d.o.o. obvezuje se na poslovanje u skladu s legitimnim zakonima važećim na području Republike Hrvatske.

HeneR energy solutions d.o.o. obvezuje se na zaštitu privatnosti podataka kupaca te očuvanja tajnosti njihova identiteta.

HeneR energy solutions d.o.o. zadržava pravo obustave isporuke ukoliko je došlo do pogreške prikaza stanja artikla ili njegove cijene.

U slučaju nemogućnosti isporuke traženih artikala HeneR energy solutions d.o.o. obvezan je vratiti sva uplaćena sredstva uplatitelju (kupcu) koji je isti položio na račun tvrtke u svrhu kupnje proizvoda.

Slike i opisi

Slike i opisi proizvoda dobiveni su od proizvođača/dobavljača ili preuzeti s interneta i ne moraju nužno biti identični stvarnom izgledu proizvoda. Djelatnici internet trgovine hener.hr nastoje što točnije prikazati proizvode i navesti njihove karakteristike. Zadržavamo pravo pogreške u opisu i slikama proizvoda. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe/plaćanja te zadržavamo pravo njihove promjene bez prethodne najave.