-20%

Solarni panel SUNERGY SUN540-72M-H8-540W, half-cell, mono, 2300x1300x35

Šifra proizvoda: 3920
3.900,00 kn /kom 517,62 € /kom
4.875,00 kn /kom 647,02 € /kom
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 4.875,00 kn | 647,02
U cijenu je uključen PDV
Dostupnost:
Na upit

Opis za Solarni panel SUNERGY SUN540-72M-H8-540W, half-cell, mono, 2300x1300x35

Bez obzira tražite li solarni panel za vikendicu, kuću ili u komercijalne svrhe ulaganje u sustave solarnih panela dugoročna je investicija. Stoga je kvaliteta koju odabirete posebno važna. Srećom, ne morate se previše brinuti o kvaliteti panela jer HeneR kao akreditirana solarna tvrtka u tijeku je sa svojim proizvodima i svojim klijentima pruža opcije najviše kvalitete.

Model proizvoda: SUN 72M-H8,

Snaga solarnog panela: 540W

Opis proizvoda:

Sastavljen s PERC ćelijama s više sabirnica, konfiguracija modula s pola ćelije nudi prednosti veće izlazne snage, učinkovito smanjuje BOS;
Poseban dizajn polu-ćelije smanjuje gubitak energije uzrokovan sjenama, bolje performanse protiv sjenčanja;
Niži rizici od vrućih točaka zbog rasporeda na pola ćelije, nudi dodatnu razinu sigurnosti;
1500V istosmjerni napon sustava, smanjujući troškove na strani sustava;
Preljevni spremnik je vodootporan s dvostrukim slojevima, a poprečni presjek sadrži kukasti aluminijski okvir, koji povećava mehaničku čvrstoću opterećenja za 10%;
Prošao certifikacijski test opterećenja snijegom od 5400 Pa i opterećenja vjetrom od 2400 Pa;

   Vrsta ćelije: Mono Crystalline 182x91mm
   Broj stanica: 144 (6x24)
   Dimenzije (AxBxC): 2300x1130x35 mm
   Težina: 31,0 kg
   3,2 mm kaljeno staklo s niskim željezom
   Aluminijski okvir
   Anodizirani aluminij
   Razdvojena razvodna kutija (IP68, tri diode)
   Mc4 kompatibilan
   Izlazni kabeli
   4,0 mm², +300 mm, -300 mm Prilagođena duljina

Najbolji solarni paneli

Naši brendovi solarnih panela uključuju najuglednije proizvođače u poslovanju solarnih panela. Predstavljamo samo najkvalitetnije solarne ploče proizvođača s dokazanim iskustvom u tehnologiji solarnih ploča.

Što se tiče marki panela, obično Jinko, Trina, Longi, LG i Samsung nude najkvalitetnije i najučinkovitije opcije. Svi paneli će imati broj kilovat-sata (KwH) koji je naveden uz njih i pokazuje koliko će kilovata panel proizvesti po satu na suncu. Tipično, što je veći broj, ploča je skuplja.

Ako Vas zanima koji solarni panel za vikendicu odabrati obratite se našem timu u HeneRenergy solutions. Naš tim se sastoji od vodećih stručnjaka u području energetike, elektrotehnike i klimatizacije zahvaljujući kojima možemo garantirati vrhunsku uslugu i izvedbu svakom klijentu.

Koliko struje proizvede solarni paneli?

Kućni sustavi solarnih panela obično imaju kapacitet između 1 kW i 4 kW. Kada je izložena izravnoj sunčevoj svjetlosti, tipična kućna solarna ploča proizvodi oko 300 vata u jednom satu. To znači da u normalnom danu tijekom ljeta može proizvesti oko 3 kWh energije.

Koliko je kilovata potrebno za održavanje kuće?

Mala kuća u umjerenoj klimi troši oko 200 kWh mjesečno. Dok bi veće kuće na jugu gdje klima uređaji čine najveći dio kućne potrošnje energije mogao bi trošiti 2000 kWh ili čak i više. Prosječna kuća u troši oko 900 kWh mjesečno. Dakle, to je 30 kWh dnevno ili 1,25 kWh po satu.

Solarni panel za vikendicu

Solarni paneli neprestano se mijenjaju u veličini, proizvodnji energije i učinkovitosti, stoga je važno znati što je dostupno na tržištu. Vlasnici vikendica obično imaju više preferencija u pogledu izgleda panela nego tehnologije unutar panela. Što se tiče estetike, postoji niz opcija, kao što su crni paneli, plavi paneli, montirani paneli i solarne šindre da spomenemo samo neke.

Zašto se koriste solarni panel za vikendicu?

Među svim prednostima solarnih panela, najvažnija stvar je da je solarna energija istinski obnovljiv izvor energije. Većina vlasnika vikendica koristi ih radi uštede na računu za struju. Iako bi ovo mogla biti početna privlačnost prelaska na solarnu energiju, mnogi vlasnici kuća ne shvaćaju i druge prednosti. Kao da na primjer da solarna energija također omogućuje kontrolu računa za struju kao i povećanje vrijednosti vaše imovine. Drugi nefiskalni razlozi za prelazak na solarnu energiju su da smanjuje ugljični otisak i promiče budućnost obnovljive energije.

O čemu razmisliti prije ulaganja u solarnu energiju?

  1. Količina sunca vaš krov prima? Ima li puno sjene ili je dosta izložen?
  2. Smjer prema kojem je vaš krov okrenut? Krovovi okrenuti prema jugu provode najviše vremena na suncu na sjevernoj hemisferi.
  3. Cijena električne energije? Što je viša cijena električne energije, to ćete više novca moći uštedjeti prelaskom na solarnu energiju.

Saznajte više o sufinanciranju ugradnje solarnih panela

Tehnički podaci za Solarni panel SUNERGY SUN540-72M-H8-540W, half-cell, mono, 2300x1300x35

Brand
Sunergy