HeneR energy solutions d.o.o. je mlado poduzeće s dugogodišnjim iskustvom specijalizirano za prodaju, izgradnju i održavanje solarnih fotonaponskih elektrana, EV punionica, klima uređaja i HVAC sustava.

Vjerujemo da je solarna energija ekološki odgovorno rješenje za klimatske potrebe i sigurno ulaganje koja može ostvariti zadovoljavajući povrat tijekom životnog vijeka sustava. Naše konkurentne cijene, izrazito visoka kvaliteta izvedbe i iskustvo uparivanja solarnih fotonaponskih elektrana s pametnim sustavima grijanja i hlađenja, dodatno ubrzavaju povrat investicije.

Naš tim se sastoji od vodećih stručnjaka u području energetike, elektrotehnike i klimatizacije zahvaljujući kojima možemo garantirati vrhunsku uslugu i izvedbu svakom klijentu. Pažljivo biramo proizvode koje ugrađujemo i vodimo brigu da svaki proizvod zadovoljava naše visoke standarde kvalitete. Razvijena prodajno-servisna mreža nam omogućuje brzo i učinkovito pružanje svih vrsta usluga klijentima na području Republike Hrvatske.